Salibandy Pelitilanne Harjoitukset

Salibandyn pelitilanneharjoitteet e-kirja

Salibandyn pelitilanteet harjoitus paketista löydät pelinavaukset ja haut, käännöt,  keskikentän ylitykset ja hyökkäyspelin, kaikki salibandyn pelitilanne harjoitteet ovat selvästi piirrettyjä (ei kuvauksia, seuraat numeroituja pelaajia, juoksuratoja ja syöttöjä). Käytä pelitilanne harjoitteita sellaisenaan harjoituksissa tai paloittele ne osa-alue harjoitteiksi ja täydennä harjoitteita myöhemmin poistetuilla tilanteilla, syötöillä ja pelaajilla.

Salibandy Harjoitteet pelitilanteet 2 vs 0 ja 3 vs 0

Salibandy pelitilanne harjoitteet ovat luonnollisista syistä vaativampia, eivätkä välttämättä sovi säbä aloittelijoille, silloin joudut helpottamaan harjoitteita ja poistamaan harjoitteista tilanteita ja syöttöjä.

Harjoitteet/pelitilanteet  on jaettu kolmeen ryhmään, 1. Pelin avaus ja kääntö 2. Hyökkäyspeli ja 3. Ylivoima

Salibandyn pelitilanne harjoitemateriaali sisältää yhteensä noin 250 pelitilannetta.

Salibandy Harjoitteet pelitilanteet 3 vs 0_ja 4 vs 0

Salibandyharjoitteiden tilaus ja maksu Tilaat Salibandy pelitilanteet klikkaamalla  Buy Now näppäintä tässä alapuolella, siirryt tämän jälkeen PayPalin sivulle jolla voit suorittaa maksun turvallisesti. Maksun jälkeen harjoitteet lähetetään sinulle sähköpostissa. Harjoitteilla ei ole teksti kuvausta, seuraat numeroituja pelaajia, merkkejä, juoksuratoja y.m. Jos haluat suorittaa maksun tilisiirrolla, ota yhteyttä jukka(piste)aro(miukumauku)bredband(piste)net

Salibandy pelitilanteet eKirja

eKirja – Hinta 19,90€
Leave a Reply